מתכון לכתף מספר 5

כתף מספר 5 – נתח מעניין שממנו אפשר להוציא גם שני סטייקים של פלאט איירון.

מה עושים? לוקחים כתף מספר 5, מתבלים בעדינות עם פפריקה, כמון, מלח ופלפל וסוגרים בסיר מכל הצדדים, עד לקבלת השחמה יפה.

מוציאים את הנתחים הצידה למנוחה קלה.

באותו סיר צורבים בצלצלי שאלוט, פטריות חצויות טריות וחופן שיני שום שלמים.

מביאים להזהבה ואז מחזירים את נתח הבשר, מוסיפים 2 כוסות של יין אדום.

מכסים בנוזל עד לגובה חצי מהנתח עד לרתיחה מלאה.

לאחר מכן מורידים לחום בינוני לכ-2-3 שעות תלוי בגודל הנתח.

מוודאים שכל הזמן יש נוזל והוא לא מתאדה. ובכל שעה הופכים צד.

לאחר כשעתיים מוציאים את הנתח, פורסים לפרוסות עבות ומחזירים לשעה עד שהבשר נהיה ממש רך.

בתאבון.

שתף

כתף מספר 5

מתכונים נוספים

מעטפות פילו במילוי כבדים ופרגיות

מעטפות אישיות יפייפות במילוי בצל מטוגן, כבדים ופרגיות. מנה ראשונה חגיגית מושלמת, עם רוטב יין אדום מתקתק. צילום: נמרוד סונדרס מצרכים אופן ההכנה

עוף שלם מלא בהפתעות

עוף שלם מלא בהפתעות

הוא הכי מתאים לארוחה משפחתית, הוא תמיד יגנוב את ההצגה ותמיד יעשה הרבה רושם – עוף שלם מלא בהפתעות מפנקות הוא לדעתנו מנת חובה על

מרק עוף אמיתי

מרק עוף אמיתי

ערב חג ללא מרק עוף אמיתי? זה לא אמיתי! מתכון סופר פשוט טעים ומומלץ. 8 מנות. מצרכים אופן ההכנה

תעודת כשרות שירת הבשר