מתכון אסאדו מטריף

כל מתכון טוב מתחיל מנתח מצוין, אזזזזז קבלו מתכון קלאס באפס מאמץ:

לוקחים משירת הבשר שורט ריבס/אסאדו/קשתית או מספר 9 כולם זה אותו נתח, תקראו לו איך שתרצו.

מתבלים בתיבול יבש: פילדלפיה, פפריקה, מלח ופלפל.

מחממים תנור ל-170 מעלות וצורבים עד להשחמה והטמעת התבלינים בבשר, בערך 40 דקות לק"ג.

לאחר מכן אפשר להוסיף לתבנית ירקות שורש, להוסיף ברביקיו/ צ'ימיצ'ורי או כל רוטב שאתם אוהבים ולכסות היטב את התבנית בנייר קצבים / נייר אפייה

לאחר 40 דקות, מורידים את החום ל-120 לעוד כ-3-4 שעות וזהו, מתענגים על זה.

בתאבון

שתף

אסאדו שירת הבשר

מתכונים נוספים

מעטפות פילו במילוי כבדים ופרגיות

מעטפות אישיות יפייפות במילוי בצל מטוגן, כבדים ופרגיות. מנה ראשונה חגיגית מושלמת, עם רוטב יין אדום מתקתק. צילום: נמרוד סונדרס מצרכים אופן ההכנה

עוף שלם מלא בהפתעות

עוף שלם מלא בהפתעות

הוא הכי מתאים לארוחה משפחתית, הוא תמיד יגנוב את ההצגה ותמיד יעשה הרבה רושם – עוף שלם מלא בהפתעות מפנקות הוא לדעתנו מנת חובה על

מרק עוף אמיתי

מרק עוף אמיתי

ערב חג ללא מרק עוף אמיתי? זה לא אמיתי! מתכון סופר פשוט טעים ומומלץ. 8 מנות. מצרכים אופן ההכנה

תעודת כשרות שירת הבשר