סטייק אה לה מינוט

מצרכים:

  • 200-250 גרם לכל סועד של נתחים דקים של: סינטה, דנבר, שייטל או מיקס של נתחים שונים
  • פלפל שחור גורס טרי ומלח
  • שמן זית

אופן הכנה:

זה הוא אחד הפתרונות המרשימים והקלים ביותר לביצוע ארוחה מהירה ומרשימה. צריך רק לדעת מה לבקש מהאטליז וטוב נו צריך גם מחבת טובה.

  1. מוציאים את הבשר אל מחוץ למקרר כשעה לפני הצלייה; מפלפלים וממליחים.
  2. בזמן הזה, עורכים שולחן, מכינים תוספת או סלט.
  3. כשכל התפאורה מוכנה ורק אז, מחממים את המחבת על אש הכי גבוהה כ2-3 דקות; מוסיפים שמן זית שיעלה עשן ומיד מניחים את הסטייקים לצלייה של חצי דקה עד דקה מכל צד וזהו!
  4. במידה ואתם צולים יותר מנגלת בשר אחת: א. עדיף לעבוד במקביל עם שתי מחבתות ב. אם אין, אז להעביר את הנתחים הצלויים לצלחת ולכסות בנייר כסף  ולחמם שוב את המחבת עם שמן זית לפני שצולים את הנגלה השניה – אחרת הם לא יצרבו אלא יתבשלו בחום נמוך וזה הרבה פחות טעים.
  5. בעזרת מלקחיים, מוציאים ומגישים מיד לצד התוספות שהכנתם לפני; קטשופ, חרדל או מיונז – בתאבון!

שתף

מתכונים נוספים

מעטפות פילו במילוי כבדים ופרגיות

מעטפות אישיות יפייפות במילוי בצל מטוגן, כבדים ופרגיות. מנה ראשונה חגיגית מושלמת, עם רוטב יין אדום מתקתק. צילום: נמרוד סונדרס מצרכים אופן ההכנה

עוף שלם מלא בהפתעות

עוף שלם מלא בהפתעות

הוא הכי מתאים לארוחה משפחתית, הוא תמיד יגנוב את ההצגה ותמיד יעשה הרבה רושם – עוף שלם מלא בהפתעות מפנקות הוא לדעתנו מנת חובה על

מרק עוף אמיתי

מרק עוף אמיתי

ערב חג ללא מרק עוף אמיתי? זה לא אמיתי! מתכון סופר פשוט טעים ומומלץ. 8 מנות. מצרכים אופן ההכנה

תעודת כשרות שירת הבשר