הסיפור שלנו

שירת הבשר – כשכל הטעמים מנגנים

הסיפור שלנו מתחיל באהבה לבשר, בשר איכותי, מקומי, טרי ( או מיושן) כזה שגדל בארץ
טעים, משביע, משמח. בשר בקר ישראלי שגדל בגליל ומטופל במקצועיות יתרה במפעל שלנו ברמת הגולן. נתחים שנבחרים בפינצטה ומטופלים במסירות ובקפידה ע"י הקצבים שלנו ואנשי המטבח שלנו
אנחנו מציעים ללקוחותינו בשר בקר טרי איכותי ומקומי לצד מספר מצומצם של מנות מהירות ( אך משביעות) המבוססות על אותו הבשר בדיוק בכריך, בצלחת לצד תוספת או בסלט

שירת הבשר הוקמה כמסעדה ומקדש לבשרים ע"י אלעד קורנפיין ואשתו שירה.
אלעד ושירה הגישו לתושבי העמק כריכים ענקיים עמוסים בבשר מעושן ומפורק (אותם ניתן למצוא עד היום בסניף הדגל של הרשת במתחם מול כנרת בצומת צמח).
כשהלקוחות ראו כי טוב (וטעים) לא שבעו ובקשו עוד.
החל הזוג לארח לסדנאות וארוחות קונספט בשריות עמוסות בנתחים ומתכונים ייחודיים ומיוחדים, שמם וטעמם של הארוחות יצא למרחוק והן החלו למשוך חובבי בשר וקרניבורים מכל רחבי הארץ.
הלקוחות דרשו גם לקבל את הנתחים טריים, כך שיוכלו להכין אותם בבית, כך נולדה הקצבייה של שירת הבשר שמציעה ללקוחותיה בשר בקר מקומי ומשובח, מעגלות מובחרות מעדרים בגליל התחתון לצד מספר מנות מהמעשנה ועוף צלוי ברוטיסרי.
בתחילת שנת 2023 חברו שירת הבשר וקבוצת Feed better להקמת רשת הקצביות של שירת הבשר, עכשיו גם אתם, בני משפחתכם וחבריכם יכולים להנות מבשר בקר ישראלי טרי ומשובח.
בתאבון

נקודות מכירה

עכשיו אפשר להשיג את הבשר שלנו, לא רק בסניף הדגל בצומת צמח, אלא בעוד כמה נקודות ברחבי הארץ

סניפי טוב מרקט

סניפי סופר ספיר

תעודת כשרות שירת הבשר