הבשר שלנו
בשר, הוא האהבה הגדולה שלנו, מכאן הכל התחיל
הבשר אותו אנחנו מציעים בקצביות שלנו, הוא בדיוק אותו הבשר אותו אנחנו מכניסים אלינו הביתה מבשלים ממנו ארוחות למשפחה שלנו ועושים איתו על האש לחברים שלנו.
את הבשר אנחנו מלווים בכל נקודה בדרך אליכם, בכל שלב בגידול ועד שהוא מוגש לכם.
הבשר מגיע אלינו מעדרי בקר שגדלים בגליל התחתון, מבין העדרים הללו אנחנו בוחרים את הנתחים המובחרים ביותר ושולחים למפעל ברמת הגולן, שם תחת פיקוח צמוד שלנו נעשית העבודה המקצועית ביותר בניקיון פירוק, קיצוב, אריזה ומשלוח לסניפים השונים.
מרבית הנתחים נשלח לקצביית הדגל ולסניפים השונים ברחבי הארץ ( אפשר לשים קישור לעמוד הסניפים) ואת השאר אנחנו טוחנים ומכינים מהם את המוצרים הקפואים שלנו -ע"פ מתכון ייחודי אנחנו בוחרים את הנתחים הרלוונטיים, טוחנים ( כשהבשר טרי) מערבבים עם תבלינים טהורים ומכינים המבורגרים, נקניקיות וקבב, לאחר מכן ע"פ הוראות משרד הבריאות אנחנו מקפיאים את המוצרים ושולחים לקצביות השונות ברחבי הארץ